Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-2720-7 : zł 46
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
363, [1] s., [24] s. tabl. :
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych.
Informacje dodatkowe
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Link
http://opac.ap.siedlce.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker1/wo_ropis.p?IDRek=0271800360008
080
%a 637.5(075.3.053.7)
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2002.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. :
%b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ;
%c 24 cm.
500
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso
%x technologia.
650
%a Mięso
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x technologia
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://opac.ap.siedlce.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker1/wo_ropis.p?IDRek=0271800360008
920
%a 83-204-2720-7 : zł 46